14.08.2011

Da var matlysta tilbake :-)


Ja, som overskrifta seier ser det ut som at Freya har fått matlysta tilbake. No et ho opp maten sin med ein gong ho får den morgon og kveld. Vi ser jo ein tendens til at ho "tigg" litt meir medan vi er på kjøkenet, noko vi sjølvsagt ikkje gjer etter. 

Ellers har ho teke seg ein svømmetur igjen. Litt overivrig fòr ho uti sjøen ein dag det var svært så fint. Marie var med og hadde ho i band. Men ho vart jo sjølvsagt svært så overraska og i ettertid vart det nok berre vassing.....tullejenta;-)

Freya har eit anna lite "problem" som går ut på å gå med sele. Allereie når vi skulle ta på den første refleksvestenvart ho tussete når ho fekk den på. Det virkar som at når ho får noko over ryggen så går ho bananas....småspring og legg seg på ryggen....skikkeleg styr i starten...men det har jo roa seg og ho gløymer det når vi går, men det er tydeleg at ho ikkje likar dette. Nokre som veit kvifor?

No er det ikkje lenge til ho vert 1 år! tenk kor tida går.... Men ho er fortsatt lika snill og grei å ha med å gjere. Herom dagen var harald aleine heime og malte huset på framsida, og Freya stod i løpestrengen på andre sida av huset. Då byrja ho og ule og skrike...for der skulle ikkje ho stå aleine.... så det gjekk ikkje. Andre uting ploppar opp innimellom som å grava hol i bakken...det er gøy det...for ho! 

Her forleden gjekk vi på sosialisering saman med 15 ulike hundar. Eg var svært spent, men Freya er jo så flink, så om vi går ofte her kan det jo faktisk hende at ho vert tøffare. Ho treng litt pushing på dette feltet....men kjekt var det!
No skal eg byrja å jobbe i morgon og dette medfører at Freya må vera aleine igjen....og håpar det går slik som før. I det siste har ho vore aleine inne i gangen, men har buret sitt ope og kan gå der om ho vil. Om natta gjeld det same. 

Ha ei flott veka så håpar eg at blogginga kan kome seg litt meir......at fleire kommenterer kvarandre.....;-)





1 kommentar:

  1. Ja små unoter dukker det nok opp fra tid til annen..At hun ikke liker vesten er nok bare et helt vanlig startproblem, bare ignorer det, så går det snart over ;) Enig med deg i at bølogene må kommenteres mere, det er jo de som er kjekt med blogg! Synes folk har vært sløve over alt nå, men det er vel sommerene.

    SvarSlett