19.08.2011

No nærmar vi oss eit år!

No hadde eg tenkt å setje inn eit nytt bilde av Freya på toppen...men du hendelse...Korleis kan eg tilpasse bildet på toppen? Kan eg setje fleire bilder inn? Nokre gode tips her mottas med stor takk!!!

I kveld var vi på hundetreff igjen. Dette er kjekt for Freya, for ho ELSKER ALLE HUNDAR!!!! Ho legg seg ned, helst under alle ho møter. I dag fekk ho brynt seg på ein husky på 6 mnd. Eg har no vore svært så skeptisk til den hunden så eg var no ikkje så høg i hatten når ho hadde, så og seie, halve freya inni kjeften og Freya peip...uff, ekkelt, men brått så gjer Freya beskjed og glefser og Merk: BJEFFER til den og spring etter ho. Jøss, var det verkeleg Freya det vi såg? Men flott, dei leika vidare og ho hadde sett den forbaska bikkje på plass. Det var betryggande å sjå....freya har jo alltid vore så snill og grei, men ho har jo vore flink då!!!! Ein kjekk tur og enda kjekkare, ein badetur i vatnet. (ikkje noko svømming, nei...)

Ellers har vi byrja i jobb etter ferien og ungane er byrja på skulen. Så no er det travle dagar, med nytt trinn og nye kollegaer ....men kjempekjekt! Mellomste er byrja på ungdomsskulen og det medfører oppfølgjing på eit høgare nivå, gitt!

No er tida inne for at plommene er vorte modne...og vips så var første ladning i frysaren og jammen med fekk eg solbær hjå far min og såleis vart det enno litt til i frysaren.

I morgon skal vi rydde bort jenteleiker som barbiedokker og anna som ligg i skuffer og skap som aldri vert brukt. Vi har vore og handla puter, teppe og nye gardiner så no vert det rom for "litt stor jente". No var det plutseleg ikkje kult med rosa....nei, no skulle det vera svart og kvitt...Ja, ja...kva hadde vi gjort utan KID?


Ja, det får bli nok for denne gang. Ha ei fin helg!!!

1 kommentar:

  1. Hmm, blir store både to og firbeinte :-)
    Så flott Freya har blitt :-) Vi sitter og lader opp til morgendagen. Da skal Odin på sin første ordentlige utstilling... ( Spesialen)
    Vi har ingen forhåpninger annet enn at han skal få gode kommentarer.. Dette blir litt ilddåpen på om han er rasetypisk. Er jo bare så vidt gammel nok til å bli med ( men har jo blitt hele 9 1/2 mnd)
    Lykke til med nytt skoleår. Her er det også nytt team med nye utfordringer. 4.klasse denne gang ..
    Alltid travelt i starten av et nytt år, men vi er nå i mål med planleggingen til skolestart på mandag.

    SvarSlett