20.12.2010

Veterinær i morgon

Satser på at Freya er i fin form slik at vi kan komme oss til veterinæren å ta vaksina no. Hadde tenkt å chippe ho og, men den stamtavla kjem jo aldri. Alle andre fått den eller?

Men no dei siste to dagane har Freya vore villbass på kvelden. Vi har vore mykje ute med ho, men ho har tydeleg litt ekstra ho ikjke får ut..... Og det er plutseleg ikkje kjekt å køyre bil lengre, så vi må nok ha oss litt småturer i bil innimellom.

I dag har ho masa og masa på krumkake....og det var jammen godt det! Men prøver å ikkje gje ho når ho maser, men ho ligg jo med beina mine når eg lagar mat.

Det skal bli ekstra kjekt med ferie no, og det ser ut som at været skal vera bra og det betyr mykje ut på tur!

5 kommentarer:

  1. I dag fikk jeg brev fra NKK, om at det manglet en underskrift på papirene!! Sukk!! Tenk at de nesten måtte bruke 2 mnd på å finne ut det!! Så nå begynner rulla på nytt igjen, så ingen stamtavle på en stund enda..Men er ikke alle de andre valpene chippet? Vinur er iallefall det, og det uten stamtavle!!

    SvarSlett
  2. Trym er også chippet. De trengte bare reg.nr., og hvis jeg ikke hadde det, så kunne de påføre det i papirene etterpå.
    Kjekt å lese om Freya, mye likt Trym. Han har også vært propell de siste kveldene.:-)

    SvarSlett
  3. Ok, men da har eg vel dette reg nr på papirene vi fekk av deg då, Marianne. Vi var hos veterinæren og han sa nei, men vi får prøve på nytt i kveld. Her på landet er det ikkje så ofte ope på slike kontor.

    SvarSlett
  4. På forsikringspapirene du fikk med, skal det stå reg nr! Du får bare prøve, å så si at de andre valpene er chippet!

    SvarSlett
  5. Da var ho vaksinert og chippa!

    SvarSlett