30.12.2010

GODT NYTT ÅR!!!!!


Da var jammet med året 2010 snart over. Tenk at sola har snudd og vi går mot lysare tider. DEILIG!!!

Gruer meg litt til fyrverkeriet og Freya i morgon, men vi skal no heldigvis vera heime hjå oss sjølv. Har  flytta buret hennar inn på gjesterommet som ligg ved sidan av vårt, og her likar ho seg kjempegodt. Det er ikkje alltid ho vil ut av buret når vi henter ho om morgonen....

Vi har eit problem som de gjerne kan komme med innspel til. Det gjeld turgåing.... Ho drar og bremser heile tida. Vi har kort band på ho når vi går tur, er dette greit eller kva bør eg gjere? Vi har jo belønna ho når ho har gått fint, men pga kulda så har det vore vanskeleg. Som sagt ynskjer eg synspunkt på dette.

Men GODT NYTT ÅR alle bloggvener der ute og kryssar fingrane for hundane dykkar i morgon....og kryssar samstundes for "Diesel", den hunden som dei ikkje får redda ned frå den fjellhylla. Stakkar!

Kos dåke i morgon!!!

2 kommentarer:

  1. Nå er visst Diesel kommet ned, å godt var det!

    Å gåpent i bånd er vel en av hundeverdenens mest omtalte temaer! Mange gode tips å finne, og MYE dårligt!

    Best av alt er å lære valpen at DU er sjefen. Visst valpen drar i bånde så stopp, å stå stille til den går på plass og fokuserer på deg. Gjør dette hver gang! Etter kort tid vil hun skjønne at det blir en utroligt kjedelig tur visst hun drar i båndet! Husk å rose og gi godbit når hun er flink.

    SvarSlett
  2. Godt nytt år til dere også. :-)
    Kanskje så treffes vi en gang i 2011.. :-)

    SvarSlett