13.11.2010

Endeleg heime igjen!

Ja, da har vi endeleg komen heim etter 15 timar bilkjøring fordelt på to dagar.

Vi kom ned til Marrianne og Kevin fredag om kvelden og der var det full guff på alle hundane. Så store dei var blitt! Vi koste oss og når det var blitt gjespetid gjekk vi å la oss. Eg hadde Freya i buret inne hos oss og det gjekk kjempefint. Eg stakk nokre fingrar inn til ho innimellom når ho rørte litt på seg. Når klokka var litt over åtte vakna ho og vi stod opp. Ho hadde nok tissa litt iburet, men ellers var ho sååååå flink!

Før vi skulle reise i dag  gjekk alle saman ein tur i skogen. Då vi tok til å køyre sovna ho med ein gong....og slik var det heile turen. Ho tissa ein gong på teppet sitt, men ellers tissa og bæsja ho dei gongene vi stoppa og lufta ho. Men ho sov når vi kjørte1 Ho har til og med tatt to ferjer i dag!

Når  vi kom heim var det ei anna som venta på oss, så da var allereie møtet med katten gjort, men trur vi får ta resten i morgon.... Men det gjekk ganske fint. Så når Harald henta buret spratt ho inni det før han hadde fått sett det ned :-)

Nei, så langt er eg utruleg imponert over den første dagen! No skal vi ut på lufting....for det første ho gjorde når ho kom inn var å bæsje...No er det MAT og den tar vi ute! Glede meg til i morgon!!!

3 kommentarer:

  1. Flinke Freya!!
    Hun er nå ei god jente altså! Kos dere masse i morgen!!

    Her er det veldig tomt!

    SvarSlett
  2. morsomt å høre fra dere!
    bra at alt gjekk så fint:)
    lykke til videre!

    SvarSlett
  3. Herlig beskrivelse av de første dagene.. Nå får dere kose dere og bli godt kjent...

    SvarSlett