10.01.2011

Mørkredd.....

I dag har Freya vore ute i mørket på tur. Ho sprang laus, og likte seg godt, ikkje mykje mørkredd denne jenta, nei! Ellers har det vore skikkeleg møkkavèr dei siste dagane og difor har det ikkje vore så mykje turar ute.
Men det har gått fint, ho har ikkje vore noko uroleg av den grunn.

Ser godt at raudfargen byrjar å bli lysare og ho vert lysare framme i fjeset. Vi kosar oss med jenta vår! Ho er rundt oss omlag heile tida, og til tider er ho litt vel tett, som når vi lagar mat så ligg ho mellom beina på oss....fort gjort å snuble da ja.

Ellers er ho glad i kos, men helst ikkje for mykje. Om det vert for tett kjem tunga ut og ho byrjar å teve. Skulle tru at det var for ho sveitta, men virker som ho vert litt "flau" når vi vert for tette. Nokon som har svar på det? Det beste ho veit er å ligge på rygg og bli klødd på brystet, det er godt det!!!

Det er kjekt å sjå på dei andre bloggane, og her ser vi tydeleg at dei byrjar å "bli vaksne"....dei forandrer seg mykje...

1 kommentar:

  1. Det er sannelig ikke lett å vite..En måte du kan sjekke det på, er å kjenne på potene hennes. Er de klamme og "svette" er hun nok ukomfortabel og flau. Mens visst det bare er pesing med tunga, så er hun mest sannsynlig bare varm ;)

    SvarSlett