13.01.2011

Snart venner.....

Kanskje eg skal få smake litt av deg...?

Klart du kan...

No har vi hatt Freya i omlag 7 veker. Katten har alltid vore veldig selskapssjuk og helst vore oppe med oss. Men no har ho flytta ned i kjellarstova, og her har ho hatt maten sin. Men det har nok vore kjedeleg så no byrjar ho og prøve seg meir og meir oppe her med oss...og Freya. Så i dag når vi tok inn katten gjekk ho rett bort til skaåla til Freya og jammen med gjekk det fint!!! 



3 kommentarer:

  1. Så hyggelig da :-) Odin elsker pus, men pus synes han blir litt voldsom noen ganger.. Forstår ikke denne hoppingen og slikt ;-) Men de er gode kompiser. Det er så hyggelig at dyrene i huset passer på hverandre.

    SvarSlett
  2. Se det, så flott altså!! Snart er dere samla hele gjengen i stor harmoni i sofaen!! Islenderene pleier å elske katter, så når bare pus bestemmer seg for å like Freya, så kommer dette til å gå så fint!

    SvarSlett
  3. Koselige bilder.. :-)
    Vi har en gårdskatt som kommer hjem hver kveld og vil ha maten sin. Da sitter den på utsiden av skyvedøren å kikker inn. Til å beggynne med satt Trym trygt på innsiden av døren å kikte på katten. Når katten kommer nå, vil Trym ut, og så
    sitter begge to der å kikker inn på oss.. :-)

    SvarSlett