26.01.2011

Status 20 veker

Ja, etter oppfordring frå Marianne oppdretter skal vi i dag legge ut bilder av Heikekullet og sei litt om korleis det går. Berre så det er sagt vart dette gjort i full fart under middagslaginga vår i ettermiddag, men biletkvaliteten var ikkje så viktig!;-)

1: Reinslegh: Freya er tørr, ho har hatt omlag to uhell den siste mnd. Ho ligg i buret sitt om natta frå omlag 23 og fram til 06.30, og ikkje noko panikk for at ho vil på do. Så ligg ho i buret sitt igjen frå 08 til omlag 14. ho får ein liten luftings i 13 tida. (vi held på å ta denne bort no) Det verkar som om det går veldig fint. Ho går frivillig inn i buret sitt.

2: Bjeffing: Aldri! Vi har høyrt ho bjeffe berre 5-6 gonger den siste mnd og dette er i leik. Ho bjeffer ikkje når det ringer på, når nokon fløytar eller andre lydar.

3: Lynne: Ho er ROLIG!!! Ikkje så mykje meir å sei... Ho føl oss over alt kor vi går  også toalett og vaskerom. Ho ligg under bordet når vi et og sit i sofaen. ho er lydig og lettlært sjølv om ho ikkje lyder innkalling (pga vi ikkje har trent på dette) Ho går fint i band, sit roleg ved døra og venter til vi skal ut og ho får bandet på seg og set seg ned når vi kjem inn att. I tillegg sit ho til vi ventar med å ta ho ut av buret sitt.

4: Matlyst: No når ho har fått nye tenner er matlysten på plass. Ho har fått fleire nye tenner som står som perler på ei snor framme i munnen....Ho et tre gonger pr dag og et alltid opp maten sin. Ho er 10,1 kg

5: Omgang med andre hunder: Vi har vore nokre gonger på kvalpesosialisering med Freya og ho viser at ho er trygg på andre hundar, ho legg seg ned om ho følar for det. Vi fekk mykje skryt dei første gongene! Ho har enno ikkje møtt hundar som er mindre, så det vert spennande å sjå? Ellers treff ho andre hundar innimellom og det går fint.




Sjekk den krøllen då!!! Den er aldri annleis, berre når ho sit....

2 kommentarer:

  1. Tusen takk Janne!! Kjempe flott, og med fine bilder til!! Veldig flott jente dette her, perfektre ører og enda mer perfekt hale...Nydelig kropp! Å tenk at den GALE jenta nå blir kalt ROLIG! Jammen med har dere gjort en god jobb! Litt spent på vekta jeg da ;)

    SvarSlett
  2. Så fin ho e! Og så flinke dere er!

    SvarSlett