30.01.2011

Søndag

I dag var det ganske vårleg hjå oss og såleis fekk  vi oss ein kjekk tur der vi møtte ein del folk som også var på tur. Men det kjekke var at vi traff heile 4 hundar som Freya fekk helsa på, Ho hadde til i dag ikkje møtt nokre hundar som var mindre enn ho sjølv og difor vart dette spennande. Men det gjekk strålande fint!


Denne tassen var berre 9 veker










I går var eg nede ved sjøen og lot ho få springa fritt. Det likar ho jo sjølvsagt godt!!! Vi fann tak i ei stor plasttønne som vi skal ha det litt kjekt med i tida som kjem. Målet er at ho kanskje skal greie å rulle denne bortover....så får vi sjå om vi kjem i mål. men har lagt med ein videosnutt frå denne turen. Gje eit pip om kvaliteten var grei.


2 kommentarer:

  1. Oi, det var kjekt å møte så mage forskjellige hunder!!

    Filmen hadde kanskje ikke den beste kvaliteten...;) Men god nok...Hun er jo bare herlig den jenta, å så så lik på mammaen i måten å være på!! Løpestil, leking, ja alt!! Det er ekstra gøy å se film!!! Skal bli spennende å se om dere får henne til å rulle på den tønna ;) Det er np du skulle hatt klikker...Klikket hver gang hun reiste seg opp på to og tuchet tønna..Å gi god bit! Verdt å prøve..Lykke til!! Skjønne skjønne jenta altså! Håper vi snart får treffe ho ;)

    SvarSlett
  2. Har du vært inne å kikke på denna guten Janne? Freyas halvbror Bjarki!

    http://sakshaug.blogspot.com

    SvarSlett