31.05.2012

Laber blogging....

Uff, ja kva skal eg gjere for å få meir motivasjon for blogging? Facebook har vel ein del av skulda...ikkje veit eg? Nokre andre synspunkt. At eg bloggar så sjeldan gjer vel at ingen gidd å kommentera meg heller...? Men iallefall her er ei lita oppsummering frå vestlandet.

Vi hadde ei tradisjonsrik 17. maifeiring også i år. Eg hadde klokka på fem på sju slik at Freya kunne vera inne hjå oss når salutten kom. Og ja, ho var skeptisk då, men roa seg snart. I år fekk ho vera heime i buret under toget sidan vi skulle vera over 20 her heime etterpå...kan jo bli i meste laget ein slik dag.


Ellers går vi veldig masse på tur for tida. Vi har som mål å gå årets hjortetråkk som går 17. juni. Dette er ein tur som tek for seg dei fleste toppane i Husnesfjella. Så difor er det hardtrening fram til då....men det er jo så deilig! Legg ved ein del bilder frå siste tida....
5 kommentarer:

 1. Hørtes spennende ut med det hjortetråkket!

  Blogging ja, det er ikke så lett etter at facebook overtok nei ;)
  Jeg skal bloge mye i sommer tenkte jeg, men da har man jo også noe å rapportere hele tiden ;)

  Kjempe flotte bilder fra turene deres iallefall! Å lykke til i tråkket!

  SvarSlett
 2. Dere har et fantastisk turterreng å trene i :-) Sukk! Jeg savner tiden på Vestlandet...

  Ja bloggingen er sånn opp og ned den. Veldig ivrig til å begynne med og så dabber det av. Og selv om jeg leser alt så har jeg blitt sløv til å kommentere.

  SvarSlett
 3. Så flotte bilder Janne :) ser du bor på Husnes, der har me jo vert flere ganger på båttur. Skolli og ;)
  Treffe kansje på dokker i ferien da ;)

  SvarSlett
 4. Åh, ja...du må gi beskjed når du er her på ferie, vi bor ikkje langt derifrå og pleier å vera der ofte;-) hadde vore kjekt!!!

  SvarSlett
 5. Åh, ja...du må gi beskjed når du er her på ferie, vi bor ikkje langt derifrå og pleier å vera der ofte;-) hadde vore kjekt!!!

  SvarSlett