15.04.2012

Vår i lufta

Da er det blitt 15. april og sola skin. For tida er det for kaldt å opphalde seg ute utan og vera i aktivitet. Så difor må vi ut på tur....

Påskeafta skulle vi endelig på ski igjen og eg hadde rigga meg til for å gå på tur med Freya. men allereie når vi kom opp i snøen var der blodspor etter Freya. Åh, ikkje løpetid no? Men det viste seg at Freya hadde skore seg i poten dagen før da vi var på tur i stranda. Så denne dagen var det kos på teppet.
Så da måtte vi ha to dagar utan tur, noko som Freya synes var veldig kjedeleg. Kvar gong vi skulle ta på oss jakka var ho der med sine bedande auge....Men så vart det tur att!!!

Våren er så flott og så snart  sola skin må vi på tur opp i fjellet. I går tok vi turen til Varhaugselet, eit sel som ligg omlag 600 m.o.h.  Eit flott turmål dette!!


Ein stopp og to på veg opp. Deilig med sol!   

Ikkje det beste biletet dette, men det er ein flott plass! Men det beste er utsikta. Eg hadde berre med meg mobilen og såleis ikkje dei beste bileta men likevel.

Men det er eit stykke ned og det er alltid lika skummelt for her er det ofte hoggorm som luskar nede i lyngen.....Men denne gongen gjekk det bra! Så når det var slutt på turmaten var det berre og koma seg ned.


Ha ei flott veka!!!


10 kommentarer:

 1. Nydelig tur janne..å stakkars freya som kutta seg i poten da, godt det gikk fint over..åssen går det med pøbelstrekene da?

  SvarSlett
 2. Jo, det går fint...men det er fordi ho er i buret når ho er aleine. Men det gjekk fint å ta ho i buret, litt redd for det skulle bli mykje tull, men nei da;-)

  SvarSlett
 3. Jo, det går fint...men det er fordi ho er i buret når ho er aleine. Men det gjekk fint å ta ho i buret, litt redd for det skulle bli mykje tull, men nei da;-)

  SvarSlett
 4. Jo, det går fint...men det er fordi ho er i buret når ho er aleine. Men det gjekk fint å ta ho i buret, litt redd for det skulle bli mykje tull, men nei da;-)

  SvarSlett
 5. Jo, det går fint...men det er fordi ho er i buret når ho er aleine. Men det gjekk fint å ta ho i buret, litt redd for det skulle bli mykje tull, men nei da;-)

  SvarSlett
 6. Jo, det går fint...men det er fordi ho er i buret når ho er aleine. Men det gjekk fint å ta ho i buret, litt redd for det skulle bli mykje tull, men nei da;-)

  SvarSlett
 7. Godt hun trivest i buret da ;) En enkel løsning, men problemet vil nok forsvinne når hun ikke får muligheten..om en mnd eller to, kan du jo prøve å ha henne fri igjen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, kanskje det;-) men litt usikker på om eg tør? Nett fått vite at eg må ut med nye 2500 for nye soler....men men;-)
   Ser på min blogg blir mine kommentarer lagt ut lagt ut x antall ganger og når eg skal slette de så forsvinner alle.....?
   Er no veldig spent på ulven hos dere da? Uff...

   Slett
  2. Ja, kanskje det;-) men litt usikker på om eg tør? Nett fått vite at eg må ut med nye 2500 for nye soler....men men;-)
   Ser på min blogg blir mine kommentarer lagt ut lagt ut x antall ganger og når eg skal slette de så forsvinner alle.....?
   Er no veldig spent på ulven hos dere da? Uff...

   Slett
 8. Ser ut som om dere hadde en fin tur :-)
  Etter 4 uker i ro synes Snorri at 2 dager er superlite!!!
  Håper alt er bra igjen. Ha en hyggelig vår.
  Ellen

  SvarSlett