02.04.2012

Problem

Ja, då vart det to innlegg på same dag:-)

Freya er no vorte skikkeleg tenåring som innebèr diverse tull og fanteri. Ho har aldri øydelagd nokon ting!!! Men det har då endra seg.....


 

Ja, kan trygt sei at dette vart fort litt problematisk. Så no måtte vi til å lukke alle dører....og om vi så gløymde, ja då kan de tenkja kva som hende...
Ho har lege i bur heilt fram til i sommar. Og det har gått fint, heilt til no. Men i går tok det kaka!
Eg har fått meg såler hjå kiropraktoren min som eg nyttar kvar dag. Desse er spesiallaga i Canada og kostar 3000. Gjett kva ho har gjort med dei?


Så no har eg bestillt meg nye i dag, då desse er utruleg viktige for meg. Og i går når vi skulle ta kveld måtte vi berre ta affere! Resultat:


Det gjekk fint i natt, men svært spent på resten. Nokre som har kommentar, så gjerne takk!

Kven skulle tru at det er denne "kjekke" jenta som har laga grå hår på mammo si??? :-)


4 kommentarer:

 1. Off da... :'( Sover hun alene, eller sammen med dere - seperasjons angst? Når venter hun løpetid? Min Faya hadde en periode i forkant av hennes første løpetid hvor hun ødela en del. Og så snart løpetida kom så sluttet hun.

  SvarSlett
 2. FREYA DA!!! Å ædde du drive med???

  Tja, hva skal man si til dette?? Ikke opplevd at hunder forandrer seg så mye..Tror jeg ville tatt turen til dyrelegen å sjekket..hun kan jo ha vondt i munnen ? Mangle noen næringstoffer?

  Ingen anelse Janne..men har vært ute for lignende selv, å da har det som regel gått seg til i løpet av dager..Så hva denne tøtta de driver med, ja det vet ikke jeg..Men bur får hun tåle når dun driver på sånn ;)

  SvarSlett
 3. Hvordan går det med lille bøllefrø?

  Kan ikke du og ta å fjerne de derre kodene på komentarene janne?

  SvarSlett
 4. Jo, går fint...men er jo inne i buret alltid når ho er aleine.
  Koder? No skjønner eg ingenting....dette må du forklare;-)

  SvarSlett